Hodnocení firmy MOBIL POHOTOVOST GSM

*
*
*
*
*
18 hodnocení
Kveta.Srnova
20.1.2016
*
*
*
*
*

Firmu mohu doporučit. Jednání korektní, mladí zaměstnanci poradí i nám starším občanům. Oprava mobilu byla hotová za 5 hodin. Nedejte se odradit vnějším prostředím a průchodem, kterým procházíte. Na úroveň služeb to nemá vliv.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
rados75
19.12.2015
*
*
*
*
*

Velice solidní jednání a rychle vyřízená reklamace mobilního telefonu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Jakchcete1
8.10.2015
*
*
*
*
*

Rychlost

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
robert.bigl
5.10.2015
*
*
*
*
*

Měl jsem problém s telefonem. Displej nereagoval na doteky. Díky informacím od operátora jsem nemusel telefon posílat na reklamaci

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
jiri.klokan
23.7.2015
*
*
*
*
*

spokojenost a dobrá spolupráce

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Martina
8.7.2015
*
*
*
*
*

Ráda bych vysvětlila své hodnocení.Pokud někdo uvažujete o koupi mob.tel. v mobilní pohotovosti,tak vám radím, kupte jinde.První zakoupený tel. v již jmenované firmě šel přítel druhý den vrátit (přestal fungovat).Za vrácené peníze a s jistou důvěrou přítel zakoupil ihned nový.Během 3 měsíců proběhla první reklamace, v den vyzvednutí ,,opraveného" telefonu,neuběhlo ani 5minut a tel. byl opět v reklamaci,se stejnou závadou.Když jsem se slečnou řešila že to snad není ani možný,odvětila...,,nejsem výrobce" Pan manager samozřejmě s klidným hlasem vysvětluje že to se stane a že je zvyklý.NEUVĚŘITELNÉ!! Ovšem mám i takovou zkušenost (pár let zpátky)..Ukradli mi telefon,zakoupený v mob.pohotovosti,po 2 měsících ho policie našla,dotyčný,který měl můj telefon u sebe se policii prokázal účtenkou....no hádejte odkud...ANO z již zmíněné mobilní pohotovosti.Takže vykoupí kradený telefon a ten samý vlastně dvakrát prodají.Takže si obrázek o této firmě udělejte každý sám.Za mě už nikdy NE!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano13 ne4
jirka.buryska
30.6.2015
*
*
*
*
*

Neochotni vymenit nový u nich zakoupený tablet za jiný klidneě i dražší přičemž je pouze rozbalen a nijak poškozen a při nabídce odkoupeni nabízená částka ponížena o 1000 korun přičemž je podle jejich tabulek tablet zánovní a tento tablet zánovní poté prodávají za stejnou cenu jako nový nekupovat zbozi v kamene prodejne ale na internetu sice si pockate ale vyplati se to pokud bych tak udelal mohl bych od smlouvy odstoupit do 14 dnu bez udani duvodu takhle mam smulu

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne1
teta.zdenka
24.6.2015
*
*
*
*
*

Byla jsem moc spokojená s přístupem a pomocí. A budu doufat, že mně také dobře opraví můj mobil. Jůzková.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne2
Přidat hodnocení
  • Spálená 101/37
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • Stanice metra Národní třída, naproti divadlu Ypsilon
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0020:00
  • Út 9:0020:00
  • St 9:0020:00
  • Čt 9:0020:00
  • 9:0020:00
  • So 9:0020:00
  • Ne 9:0020:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba pro e-shop!