Hodnocení firmy MOBIL POHOTOVOST

*
*
*
*
*
24 hodnocení
Xiaomi GPS
4.10.2016
*
*
*
*
*

Donesl jsem jim své Xiaomi mi4 16GB na opravu s tím, že mi nefunguje GPS. Bohužel 30 dní od toho zákonně padlo na pátek a to to ještě neměli hotové.... V sobotu jsem volal na centrálu co je, že je to více jak 30 dní a že tedy chci odstoupit od smlouvy, ať mi vrátí peníze... Druhý den ráno mi přišla sms, že mobil je již zpraven. Přijdu na prodejnu a řeknou mi, že přehráli software a nemohli se do zařízení přihlásit, protože je tam potřeba heslo od Xiaomi účtu... (To mi nemohli za 30 dní o to heslo napsat? Navíc na dokladu od nich je napsáno, že moje žádost je 1. v pořadí!) Takže nebylo možné ověřit vadu... Telefon jsem si doma odblokoval a zjistil, že vada nebyla vůbec odstraněna. Nefunkční GPS zase a telefon se začal přehřívat. Takže znovu na opravu.... Dnes již čekám 15 dní a stále nic... Bohužel musím počkat dalších 15 dní, než se na ten telefon vůbec někdo podívá a den před uplynutím zákonné lhůty na opravu nad to sedne nějaký opravář a bude to dělat na koleni přes noc.. Fakt super, že jsem 60 dní bez telefonu kvůli jejich neschopnosti napsat si o heslo...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
beebrenkova
22.8.2016
*
*
*
*
*

Bohužel musím udělit negativní recenzi. 19.7. (!) jsem na pobočku v Brně dávala svůj telefon na placenou opravu displaye. Pán mi řekl, že mobil bude hotový do týdne, max.10 dní. Dnes (22.8.!) stále nemám o svém telefonu žádné zprávy. Na pobočku jsem minimálně 3x volala a jednou se tam stavovala osobně, údajně čekají na náhradní díl. Opožděné dodání dílu se dá pochopit, co se ovšem pochopit nedá, je nulová snaha o komunikaci z jejich strany. Nebaví mě se každý týden doptávat, jak to tedy vypadá. Dost mi to komplikuje život, navíc musím volat na centrálu a pak čekat, jestli se vůbec ozvou z pobočky. Za celou dobu mi od nich z jejich iniciativy nedošla jediná zpráva, alespoň s omluvou nebo vysvětlením. Považuju to za velmi neprofesionální, jsem velmi zklamaná a rozhodně tento servis nedoporučuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
A.Rainerova
5.7.2016
*
*
*
*
*

Nebyla jsem spokojená a více službu mobil pohotovost na nám.Svobody v Brně nevyužiji.Jen velké zklamání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
barvybarhon
7.3.2016
*
*
*
*
*

PRAHA 5 Chtěla bych poděkovat Lubomírovi za ochotu a pomoc při nákupu 2 telefonů ale i výkupu byla jsem moc spokojena i ostatní zaměstnanci byli velice vstřícní a nápomocni s radami

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
Kyselicap
5.3.2016
*
*
*
*
*

3x reklamovany telefon vzdy vratili ze je to chyba na me strane ( nefungoval reproduktor , zasekaval se a prehrival a nakonec se odlepil displej ... Nechapu ) nakonec ze si zaplatim opravu ... Sice prijdu pry o zaruku ale sel jsem do toho. 14 dni to zpravuji a nic nezpravili ani zadna omluva nakonec jeste abych jim shanel asi dily nebo co? Mobil jsem mel 16dni v ruce a potom 14 dni nez se vyjadrili z prvni reklamace, 8 dni druha, 35 dni treti reklamace a 14 dni oprava minimalne jeste furt na nej cekam. Mezi tim jsem se byl zeptat jak jsou na tom tak mi ho ukazali a ejhle byl poskrabany ... Tak je to super podvod a za to mi nabídli ochrannou fólii na sklo telefon není to super když nefunguje.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Marek
28.9.2015
*
*
*
*
*

Zakoupil jsem telefon, který cca po 2 hodinách používání začal být poruchoví. Emailem jsem kontaktoval společnost. Při příchodu na reklamační oddělení jsme vše vyřešili během 20 minut. Porouchaný aparát jsem vrátil, dostal dobropis a v prodejně si koupil jiný telefon. Vše proběhlo rychle, slušně a v klidu. neměl jsem vůbec žádný problém. Velice oceňuji možnost, výměny telefonu, místo zdlouhavé reklamace

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne2
Beky
23.9.2015
*
*
*
*
*

Mobily se rozbíjejí přesně po skončení záruky.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Ivča Blažková
9.2.2015
*
*
*
*
*

Na prodejnu jsem přišla s tím, koupit starší iPhone, ujal se nás mladý muž , velmi ochotně poradil, ukázal, nakonec jsem se rozhodla a koupila iPhone nový. Děkuji za milý a přitom profesionální přístup. (17.1.2015)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne3
pajja16
25.1.2015
*
*
*
*
*

2.1.2015 jsem zede zakoupila nový mobilní telefon a 23.1. 2015 se už rozbil. Při reklamaci jsem žádala o vrácení peněz, ovšem teď budu 30 dní čekat na vyřízení. Pokud dostanu zpět své peníze byl to zde můj poslední nákup. Kvalita výrobků je fakt nulová, jako kde to jsme aby telefon za 5000 vytdržel 21 dní? Obávám se, že opravujou staré telefony, které někdo vrátil a pak je vydávaj za nové. A to nemluvím o arogantním jednání při reklamaci!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
matulkamarek
29.11.2014
*
*
*
*
*

Objednal jsem si u této firmy zánovní Sony Xperii Z2 s tím,že mi ji obstarají z jiné prodejny,protože zrovna v dané pobočce nebyla skladem.Mimo jiné jsem do poznámek uvedl, že chci pouze Cz distribuci.Po třech dnech, kdy jsem si sám musel volat, jestli už telefon dovezli mi arogantní slečna na pobočce v Brně oznámila, že telefon už tam leží. Vypravil jsem se na pobočku, což mám z domu cca 90 km pro zánovní telefon.Mimo jiné definice zánovních telefonů na webových stránkách této společnosti zní-jedna se o přístroje nové nebo pouze krátce zapnuté,nepoužívané se zárukou 24 měsíců.Když jsem dorazil nateseny na místo,ukázalo se,že telefon je z polské distribuce, rozhodně nebyl nový,fólie z obou stran dolepoval nějaký amatér,celkově telefon vypadal jako by byl půl roku používaný.Jsem dlouholetým zákazníkem této firmy a utratil jsem tam již hodně peněz, ale toto mě vážně zklamalo.Zakoupil jsem.tedy starší Xperii Z1 novou od t mobile a mam pokoj

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • náměstí Svobody 86/17
  • Brno - Brno-město
  • 602 00
  • Dům pánů z Lipé
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno