Mobil Pohotovost - Prodej mobilních telefonů Ostrava

Mobilní telefony, tablety, notebooky

Mobil Pohotovost je síť prodejen a servisních center s více než 20letou historií. Jsme specialisté na prodej mobilních telefonů, tabletů, příslušenství a výrobků pro chytrou domácnost. Jsme výjimeční kombinací služeb, která našim zákazníkům umožňuje nejenom zboží koupit, ale zároveň i prodat.

  • Zámecká 41/2
  • Ostrava - Moravská Ostrava
  • 702 00
  • mapa

Hodnocení

Více informací

Prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství

Jsme výjimeční kombinací služeb, která našim zákazníkům umožňuje nejenom zboží koupit, ale zároveň i prodat a tím tak docílit unikátní ceny za nový přístroj.

Sháníte nový mobilní telefon či tablet? Provozujeme síť prodejen specializovaných na mobilní technologie. Zároveň fungujeme jako zavedený e-shop, k němuž jsme držiteli certifikace APEK. Zabýváme se prodejem mobilních telefonů, tabletů, chytrého příslušenství a nositelné elektroniky všech kategorií. Naše pobočky najdete v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Pardubicích, Hradci Králové, Ostravě, Olomouci, Jihlavě, Liberci, Ústí nad Labem a Plzni. Přijďte k nám a poraďte se s odborníky při nákupu mobilního telefonu.

Prodej a výkup použitých telefonů, tabletů a notebooků

Kromě nových přístrojů nabízíme rovněž zánovní (ještě nepoužité) a také použité zboží (z druhé ruky). Nemusíte se bát, že v takovém případě přicházíte o všechny garance. Naopak. Při nákupu zánovních telefonů získáváte záruční dobu na 24 měsíců. V případě, zakoupíte-li si telefon použitý, získáváte záruku na 6 měsíců. Využijte rovněž naší služby "nový za starý". Na principu protiúčtu vám dáme za váš starý telefon výraznou slevu při nákupu nového. Tím šikovně využijete svůj starý telefon při přechodu na novější model. Zabýváme se také prostým výkupem použitých notebooků a mobilních telefonů. Zabýváme se rovněž opravami mobilních telefonů. Jsme autorizovaným servisním centrem pro telefony značky Samsung. Jsme tu pro vás, přijímáme opravy mobilních telefonů Samsung na pobočkách: Hradec Králové, Liberec, Pardubice, Olomouc, Plzeň, České Budějovice.

Síť kamenných prodejen a zavedený e-shop

Naše prodejny vás příjemně překvapí moderním designem, který vás nabije energií. Mladý a profesionální kolektiv prodejců je pak zárukou individuálního a přátelského přístupu k zákazníkovi. Najdete nás v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Pardubicích, Hradci Králové, Ostravě, Olomouci, Jihlavě, Liberci, Ústí nad Labem a Plzni. Zároveň fungujeme jako zavedený e-shop.

Spolehlivý servis

Opravujeme telefony většiny značek, které můžete zakoupit na českém trhu. Nabízíme jak autorizovaný, záruční tak i pozáruční servis mobilních telefonů.

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • So 9:3014:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba servisu: PO-PÁ 9:00-18:00!

Produkty

zobrazit celou nabídku

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.