Hodnocení firmy MOBIL POHOTOVOST GSM

*
*
*
*
*
16 hodnocení
martina_frankova
4.1.2018
*
*
*
*
*

Dva dny řeším TŘETÍ neuznanou reklamaci na mobilního telefonu, telefonáty jak s MP, tak s Arvato servisem, kam se mobil v záruce zasílal na opravu. Obě firmy si mě přehazují jak ,,horký brambor´´, vždy to schytají ode mně slečny či paní na infolince, které za to nemůžou, ale nikam dál jsem se zatím nedostala. Technici mobil pohotovosti telefon vyzkoušeli a napsali do reklamačního protokolu, že jimi vyzkoušeno a mikrofon nefunguje, Arvato tvrdí, že vše funguje, že si mám odinstalovat aplikace v chytrém telefonu ( to se můžeme vrátit do doby dvacet let zpět, kdy byl telefon pouze na telefonování, protože aplikace jako Facebook způsoují nefunkčnost mikrofonu) to už si ze mě dělají ... to snad nemohli myslet ani vážně. Tím, že MP je prodejce telefonu, je dle mého on zodpovědný za vrácení peněz, tím, že je vrátit nechtějí nepřímo říkají, že jejich technici jsou neschopní a vlasně úplně k hov... ničemu. Nedělá mi problém psát špatné hodnocení na firmu kamkoliv budu moci a klidně se postavím před obchod a budu odrazovat zákazníky. Nejedná se o první špatný telefon zakoupený v MP, s prvním jsem se nechala odbýt a teď mi leží nefunkční v šuplíku. Po obrácení na právníka jdu celou situaci řešit s ČOI v Praze.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
martin7691
22.10.2017
*
*
*
*
*

nedoporučuji, zakoupil jsem zde nový telefon xiaomi 4 A za 14 dní přestal fungovat dotyk tel.byl dán na reklamaci za 3 týdny mi bylo zděleno že jsem tel.znehodnotil kapalinou a tel mi neopravý,já jsem si zcela jist že pokud byl znehodnocen kapalinou tak pouze v záruční opravně u mě rozhodně ne,

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
natalie.hanakova
25.6.2017
*
*
*
*
*

No tak jako poprvé a naposledy..nechala jsem se oznámit nižší cenou iPhonu, chtěla jsem použitý iPhone 6, vybrala a koupila, dojela domů a mobil ani nevydržel zaplý pár minut, nešly žádné appky atd..(usuzuji ze prodávají zboží o kterém ani nic neví), tak jsem přijela zpět a po dlouhém dokazování jsem si tedy měla vybrat jiný, ten pokažený byl PROSÍM! vrácen zpět k ostatním do nabidky, směšné ze? Tak tedy jiný použity iPhone 6 nebyl, vybrala jsem si tedy zánovní, prý úplně nový telefon jen rozbalený, cena okolo 15tisíc. Mobil fungoval, ikdyz jak jsem si zjistila byl starší než mi bylo řečeno a nebyl tak úplně nový, zjištěno z kódu iPhonů, takže a po necelém roce mi přestal jít dotek bez jakéhokoliv pádu atd. Donesla jsem mobil na reklamaci, teda za mě jej donesla Mamka, bylo jí řečeno, že iPhone nereklamují! Bez jediného otevření, napojeni atd, důvod? Ohnuty roh iPhonu, který se mi stal asi první týden používání když se telefon ohnul v kapse(což jak ví každý se u 6tek děje). Po dlouhých rozmluvach jej tedy vzal, druhý den, nemohlo být posouzeno a za tím si stojím, nebyl iPhone ani nikam poslán! Jak se to má dělat atd, do servisu autorizovaných kde se posílají i iPhony z ostatních shopů. Důvod, ohlý rožek. Jako prominte ale vyhozených 15tisic korun. Závada byla mechanická a jak mi řekli v servisu je to poškození na základní desce, prej skrytá vada, a taky ze ten "nový" iPhone je poskládány kus z mnoha dílů, myslela jsem si ze mě odvezou, tento obchod nedoporučuji vůbec nikomu, pokud nemáte peníze na super obchody radši počkejte, ale tady se to neoplati vážně nikomu...jsem opravdu naštvaná a tohle chování bych tedy u obchodu, co má recenze jako tento( asi si je píšou sami) bych nečekala.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
karl3karl
2.4.2017
*
*
*
*
*

Půl dne po zakoupení nového telefonu,přestal fugovat,chtěl jsem jej vrátit a připlatit si za jiný.Bylo mi řečeno,že to nejde,že si mohu koupit jiný,ale ten asi"dvanáct hodin starý" mi vezmou toliko k reklamaci na opravu.Ani výměnou ,natož vrácení peněz.Velice NESOLIDNÍ jednání!!!!!!Rozhodně nikdy více!!!!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Elen Ernestová
29.12.2016
*
*
*
*
*

Dobry den, v zari jsem si zde koupila pouzity iphon 5, 64gb, byl v dobrem stavu ale chtela jsem si udelat radost k vanocum telefonem novym, bez problemu mi muj iphon vykoupili za cenu slibovanou na jejich strankach pri vymene mobilu za novy a ted jiz mam od nich vymenou s malym doplatkem telefon zcela novy a jsem s jejich chovanim velmi spokojena. Dekuji Pavlu K. Elen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
RoKRr
15.9.2016
*
*
*
*
*

nemožnost se dovolat na info linku, neustále obsazeno. pouze jedno číslo pro celou ČR

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne2
crazymonkey.tp
31.7.2016
*
*
*
*
*

Na dotaz který jsem poslal jsem nedostal odpověď ani po 14ti dnech...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
wejunnkaaa75
15.2.2016
*
*
*
*
*

Manžel mi tady u mp koupil v prosinci k narozeninám telefon Samsung galaxy note 3. Telefón tu koupil použitý za částku 7778kč. Mobil dorazil (bez nabíječky, bez krabičky jen tak obalený ve fólii, a bez jakéhokoliv příslušenství! Ok brala bych to třeba kdyby to tam bylo napsané že t Mobil je za tuto částku ale bez... Atd.! Ale nebylo tam napsáno nic! Takže jsem musela dokoplupit nabíječku za 350 Kč a plus náplně novou baterii za 450 Kč protože baterka která přišla i s mobilem omotaná jen tak ve fólii nefungovala!! A ještě ke všemu se mi mobil nemůže aktualizovat na novější android, protože jsem zjistila že mobil je z Holandské distribuce! A to tam také uvedeno nebylo! Takže mi to nikde nepřehrají a chystám se jet na pobočku mp aby mi to udělali oni, tak mi to bylo doporučeno! Měli by psát více informací o tom co si tu kupujete! Protože akorát jsou s tím starosti když si tu koupíte tel. Za tolik peněz a on vám přijde v "pytlíku" obalený fólií a ještě ho ani nezapnete, protože vám tam nechali baterii která nejde! Ale pán z PPL nám to říkal, když ten "pytlík" natáhl že jsme odvážný tak drahou věc a přijde to takhle. Prý má samé stížnosti na tuto společnost.!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
Kveta.Srnova
20.1.2016
*
*
*
*
*

Firmu mohu doporučit. Jednání korektní, mladí zaměstnanci poradí i nám starším občanům. Oprava mobilu byla hotová za 5 hodin. Nedejte se odradit vnějším prostředím a průchodem, kterým procházíte. Na úroveň služeb to nemá vliv.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
rados75
19.12.2015
*
*
*
*
*

Velice solidní jednání a rychle vyřízená reklamace mobilního telefonu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Spálená 101/37
  • Praha 1 - Nové Město
  • 110 00
  • Stanice metra Národní třída, naproti divadlu Ypsilon
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0020:00
  • Út 9:0020:00
  • St 9:0020:00
  • Čt 9:0020:00
  • 9:0020:00
  • So 9:0020:00
  • Ne 9:0020:00
  • Máme právě otevřeno

  • Otevírací doba pro e-shop!